Спорт

Головна » Спорт   

 

Запальні баскетболісти Уланівської громади змагалися за перепустку до ІІІ етапу змагань "Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги" 

У змаганнях з баскетболу взяли учась 6 команд юнаків: команда Уланівського ліцею,  Кропивнянського ліцею, Вишеньківського ліцею, Маркушівського ліцею, Сальницького ліцею та Пагурецької гімназії. Юні баскетболісти показали на майданчику неймовірну гру!  Фортуна посміхнулась: 1 місце - команда Уланівського ліцею, 2 місце - команда Сальницького ліцею, 3 місце - команда Пагурецької гімназії. Дякуємо всім учасникам змагань!

Свої сили випробовували 6 команди дівчат. Усі  - гравці, тренери, вболівальники потрапили у вир позитивних емоцій. За підсумками запеклої боротьби у змаганнях з баскетболу призерами стали: 1 місце - команда Зозулинецького ліцею, 2 місце - команда Кропивнянського ліцею, 3 місце - команда Сальницького ліцею. Бажаємо юним  баскетболістам досягати нових спортивних вершин! 

 Спортивні змагання "Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги" під гаслом "РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО"

Учні Уланівської ТГ  готуються до наймаштабнішого шкільного спортивного проєкту України  «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» серед учнів закладів загальної середньої освіти у 2023-2024 навчальному році під гаслом «Разом переможемо», що впроваджуються за ініціативи Президента України  Володимира Зеленського. 

 

Змагання з баскетболу 3*3 серед юнаків ліцеїв Уланівської ТГ

  11.01.2024 року на базі Зозулинецького ліцею відбулися змагання з баскетболу 3*3 серед юнаків ліцеїв  Уланівської ТГ у двох вікових категоріях. Молодша вікова категорія ( 2010 р. і молодші): 

І місце - Уланівський ліцей;

ІІ місце - Зозулинецький ліцей;

ІІІ місце - Вишеньківський ліцей.

Старша вікова категорія (2007 р. і молодші):

І місце - Уланівський ліцей;

ІІ місце - Сальницький ліцей;

ІІІ місце - Вишеньківський ліцей.

   Змагання з тенісу настільного та шашок серед учнів гімназій Уланівської ТГ

23 листопада  2023 року на базі Пагурецького ліцею відбулися змагання з тенісу настільного та шашок  серед  учнів гімназій. До змагань долучились усі 8 команд. Усі учасники були активними, наполегливими та гідними перемоги.

 Призерами у змаганнях по тенісу настільному стали: Пачевський Максим - І м., Поліщук Павло - ІІ м., Адамчук Олександр - ІІІ м., Загодиренко Валерія - І м., Шурман Олександра - ІІ м., Сеник Дана - ІІІ м., 

І місце - Скаржинецька гімназія філія Сальницького ліцею

ІІ місце - Рибчинецька гімназія філія Уланівського ліцею

ІІІ місце - Пагурецька гімназія філія Уланівського ліцею

Призерами у змаганнях з шашок стали: Ящук Станіслав - І м., Кирилюк Назар - ІІ м., Бойко Богдан - ІІІ м., Дорош Маргарита - І м., Барановська Тетяна - ІІ м., Кирищук Маша - ІІІ м.

І місце - Великоострожоцька гімназія

ІІ місце - Воронівська гімназія філія Уланівського ліцею

ІІІ місце - Лип'ятинська гімназія філія Сальницького ліцею

 

Стартувала Гімназіада серед учнів/учениць ЗЗСО

Уланівської ТГ у 2023-2024 навчальному році 

19 жовтня 2023 року на базі Уланівського ліцею відбулися змагання з тенісу настільного та шахів серед ліцеї Уланівської територіальної громади. Змагалися команди Уланівського ліцею, Кропивнянського ліцею, Зозулинецького ліцею, Вишеньківського ліцею, Сальницького ліцею. Призерами стали:

                   Теніс настільний   

  • І місце - Сальницький ліцей
  • ІІ місце - Уланівський ліцей
  • ІІІ місце - Кропивнянський ліцей 

                          Шахи

  • І місце - Уланівський ліцей
  • ІІ місце - Зозулинецький ліцей
  • ІІІ місце - Сальницький ліцей

  Дякуємо усім учасникам змагань за активну участь!                                                                                                                                                                                       

Патріотичний  забіг в пам'ять про загиблих воїнів

"Шаную воїнів, біжу за героїв України" 

29 серпня 2023 року в Уланівській територіальній громаді відбулася щорічна традиція вшанування пам'яті полеглих героїв.Забіг проводився  з метою формування національно-патріотичної свідомості громадян України. Забіг є  можливістю пробігти за тих, хто загинув, захищаючи незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, подякувати та підтримати близьких наших Героїв.     

 

 

            ЧЕМПІОНАТ ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ З ГАНДБОЛУ  СЕРЕД ЮНАКІВ ТА       ДІВЧАТ

29 травня у м. Вінниці відбувся чемпіонат Вінницької області з гандболу серед дівчат 2005 р. н. та молодше, а 30 травня серед юнаків 2007 р. н. та молодше.

Завдяки наполегливій праці тренерів та власним зусиллям спортсмени нашої громади здолали суперників області та посіли  другі і треті місця.

У боротьбі за призові місця, команди Уланівської ДЮСШ досягнули таких результатів:

  • команда дівчат №2 с. Сальниця посіла друге місце,
  • команда хлопців №1 с. Уланів посіла друге місце,
  • команда хлопців №2 с. Сальниця виборола третє місце.

Призери змагань були нагороджені грамотами Департамету гуманітарної політики Вінницької обласної державної адміністрації.

Ми щиро вітаємо з перемогою наших юних гандболістів, які гідно представляли Уланівську ДЮСШ на цих змаганнях, та дякуємо їм за те, що підтримують високе ім’я нашої спортивної школи.

Висловлюємо велику подяку тенерам-викладачам Коновал В. В., Чехівському О. В, Кирильчуку О. С., Крикуну С. В., які виховують гідних спортсменів Уланівської громади.



 

 

Відбувся чемпіонат Вінницької області з настільного тенісу серед учасників вікових категорій 2008 р.н. та 2010 р.н і молодше.

15 травня 2021 р. у місті Вінниця, в сучасному спортивному комплексі «Здоров’я», відбувся чемпіонат Вінницької області з тенісу настільного серед міні-кадетів (2008 р. н. та молодше) та серед міні-міні кадетів (2010 р. н. та молодше).

Змагання проходило між учасниками з м. Вінниці, м. Хмільника, м. Могилів-Подільський, м. Мурованих Куриловець, м. Іллінці та Уланівської територіальної громади.

Уланівську ДЮСШ в чемпіонаті представляли п’ятеро вихованців:

с. Уланів – Іщук Максим, Вахівський Владислав;

с. Сальниця – Матяш Ганна, Гавронський Іван, Павлюк Діана.

Найкращого результату досягнув Іщук Максим 2010 р. н.. 

В його віковій категорії приймали участь 17 учасників, які були розділені на чотири підгрупи.  Виборовши в своїй підгрупі І місце, він вийшов до фіналу. Змагаючись  за І місце з тенісистом із м. Іллінці, поступився, завоювавши срібну нагороду змагань.

ІІІ місце серед дівчаток 2010 р. н. завоювала Павлюк Діана с. Сальниця.

ІІІ місце серед дівчаток 2008 р. н. здобула Матяш Ганна с. Сальниця.

Показавши хорошу гру, Гавронський Іван отримав 6 місце, а Вахівський Владислав – 3 місце в підгрупі.

Дирекція спортивної школи вдячна батькам юних спортсменів, які фінансово підтримали своїх дітей, оплативши їм поїздку на змагання, і, звичайно, дітям та тренеру Голембівському Вадиму Анатолійовичу за гарну підготовку до змагань. Бажаємо вам спортивного натхнення, оптимізму, успіхів у всіх починаннях.